Zoek op de site:
Onze Praktijk

SFEN (Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord)

In 2014 opende SFEN (Sportfysiotherapie Eindhoven Noord) de deuren van haar nieuwe praktijk bij voetbalvereniging Wodan. Een nieuwe vestiging van Fysiotherapie Achtse Barrier. Fysiotherapie Achtse Barrier heeft al 2 locaties. Aan de Franse Baan en aan de Artoislaan.

We zijn al ruim 20 jaar als gezondheidscentra in de wijk operatief. Al die tijd houden we ons vanuit de fysiotherapie bezig met het bewegend  (dys)functioneren van de mens. Daar horen sporters natuurlijk ook bij. Met SFEN (Sportfysiotherapie Eindhoven Noord) hopen we deze doelgroep op onze nieuwe locatie beter te bereiken en ze te begeleiden bij verantwoord sporten. Mensen begeleiden die bij ons in de wijk wonen en sporten. Wijkgebonden zorg. Zorg verleent door zorgverleners die al jaar en dag bekend zijn met mensen uit de woonwijk. We helpen graag mee aan het stimuleren van het gezond bewegen van de mensen in de wijk. Natuurlijk mogen mensen van buiten Eindhoven Noord ook gebruik van maken.

Al enige jaren hebben wij met verschillende sportverenigingen geleidelijk aan contacten opgebouwd. Deze positionering is een bevestiging van een goede samenwerking. De verenigingen zijn blij met een zorgverlener uit de eigen woonwijk en die zich al jaren inzet voor de sportende en bewegende mens.
 
 
In samenwerking met ELZ (Eerste Lijns Zorg), Fysiotherapie Achtse Barrier, Gezondheidscentrum Achtste Barrier, Medisch centrum Artois, Voetbalvereniging Wodan, Voetbalvereniging Acht en Tennisvereniging Tegenbosch, allen gevestigd in Eindhoven. Lid van het Koninklijke Genootschap Voor Fysiotherapie (KNGF) en Fysiovisie, een vereniging van een selecte groep fysiotherapiepraktijken in Eindhoven en omgeving.

Werkgebied in Eindhoven, Eindhoven Noord; in de wijken Achtse Barrier, Acht, Woenselse Heide, Prinsenjagt, Driehoeksbos, Blixembosch en Vaartbroek.
© Sport Fysiotherapie Eindhoven-Noord | Scipned Beheersysteem | Webdesign Cogem Eindhoven