Zoek op de site:
Samenwerking met sportverenigingen

Samenwerking SFEN met sportverenigingen

Voetbalvereniging Wodan, Tennisvereniging Tegenbosch en Voetbalclub Acht zijn al een samenwerking aangegaan met SFEN (Sportfysiotherapie Eindhoven Noord). Andere verenigingen tonen nu ook al interesse.
 

Sport Fysiotherapie Eindhoven-Noord samen met Wodan      Sport Fysiotherapie Eindhoven-Noord samen met VV Acht      Sport Fysiotherapie Eindhoven-Noord samen met Tegenbosch


SFEN en vv Wodan


Wodan en SFEN (Sportfysiotherapie Eindhoven Noord) zijn vanaf januari 2010 een samenwerking aangegaan. Dit houdt in dat alle teamleiders en jeugdspelers de mogelijkheid krijgen om door Master Sportfysiotherapeuten ondersteund te worden. De volgende diensten worden aangeboden.
 • Het ondersteunen van teamleiders bij presentie van (overbelasting) blessures.
   
 • Het ondersteunen/adviseren van teamleiders na een blessure.

   
 • Het ondersteunen van teamleiders in het geven van looptechniek, training en andere specifieke bewegingsvormen.

   
 • Het geven van groepsgewijze loopclinics.

   
 • Het aanbieden van een individueel advies of blessure consult.
   
 • Het aanbieden van individuele herstelbegeleiding na een blessure
   
Hiermee hoopt Wodan enerzijds om in eerste instantie klachten te voorkomen. Anderzijds willen we teamleiders ondersteunen in de training en in het geval een speler een blessure heeft. Denk hierbij vooral aan het verbeteren van het inzicht in de soort en ernst van de blessure en het verantwoord hervatten van deelname na een blessure.
We willen daarnaast teamleiders c.q. trainers de gelegenheid bieden om deel te nemen aan een workshop looptechniek training

Voor alle jeugdspelers willen wij 2x per seizoen een sportspecifieke loopclinic aanbieden. Hiermee hopen we spelers te enthousiasmeren en streven we naar een verbetering van looptechnieken en verbetering van de sportspecifieke conditie.

In het geval van klachten of een blessure vindt Wodan het belangrijk dat vroegtijdig de juiste adviezen en eventuele zorg aangeboden kan worden. Dit kan tijdens het vragenuurtje op locatie Wodan. Hiermee willen we bereiken dat spelers niet te vroeg, maar ook niet te laat de training of wedstrijd gaan hervatten.
Tot slot willen we spelers, indien er sprake is van een blessure, een gerichte herstelbegeleiding aanbieden.

 

SFEN en vv Acht 

Voetbalvereniging Acht en SFEN (Sportfysiotherapie Eindhoven Noord) zijn vanaf januari 2010 een samenwerking aangegaan. Dit houdt in dat alle teamleiders en jeugdspelers de mogelijkheid krijgen om door Master Master Sportfysiotherapeuten ondersteund te worden. De volgende diensten worden aangeboden.
 • Het ondersteunen van teamleiders bij presentie van (overbelasting) blessures.
   
 • Het ondersteunen/adviseren van teamleiders na een blessure.
   
 • Het ondersteunen van teamleiders in het geven van looptechniek training en andere specifieke bewegingsvormen.
   
 • Het geven van groepsgewijze loopclinics.
   
 • Het aanbieden van een individueel advies of blessure consult.
   
 • Het aanbieden van individuele herstelbegeleiding na een blessure.

   
Hiermee hoopt VV Acht enerzijds om in eerste instantie klachten te voorkomen. Anderzijds willen we teamleiders ondersteunen in de training en in het geval een speler een blessure heeft. Denk hierbij vooral aan het verbeteren van het inzicht in de soort en ernst van de blessure en het verantwoord hervatten van deelname na een blessure.
We willen daarnaast teamleiders c.q. trainers de gelegenheid bieden om deel te nemen aan een workshop looptechniek training.

Voor alle jeugdspelers willen wij 2x per seizoen een sportspecifieke loopclinic aanbieden. Hiermee hopen we spelers te enthousiasmeren en streven we naar een verbetering van looptechnieken en verbetering van de sportspecifieke conditie. In het geval van klachten of een blessure vindt VV Acht het belangrijk dat vroegtijdig de juiste adviezen en eventuele zorg aangeboden kan worden. Dit kan tijdens het vragenuurtje op locatie VV Acht. Hiermee willen we bereiken dat spelers niet te vroeg, maar ook niet te laat de training of wedstrijd gaan hervatten.
Tot slot willen we spelers, indien er sprake is van een blessure, een gerichte herstelbegeleidingSFEN en Tv Tegenbosch 

SFEN is sindskort sponsor en heeft een intensieve samenwerking met Tennisvereniging Tegenbosch. Tijdens toernooien zijn de sportfysiotherapeuten aanwezig om u van gratis adviezen te voorzien. Bij klachten kunt u zich melden bij een van onze sport en/of manueeltherapeuten. 
 
 
 
In samenwerking met ELZ (Eerste Lijns Zorg), Fysiotherapie Achtse Barrier, Gezondheidscentrum Achtste Barrier, Medisch centrum Artois, Voetbalvereniging Wodan, Voetbalvereniging Acht en Tennisvereniging Tegenbosch, allen gevestigd in Eindhoven. Lid van het Koninklijke Genootschap Voor Fysiotherapie (KNGF) en Fysiovisie, een vereniging van een selecte groep fysiotherapiepraktijken in Eindhoven en omgeving.

Werkgebied in Eindhoven, Eindhoven Noord; in de wijken Achtse Barrier, Acht, Woenselse Heide, Prinsenjagt, Driehoeksbos, Blixembosch en Vaartbroek.
© Sport Fysiotherapie Eindhoven-Noord | Scipned Beheersysteem | Webdesign Cogem Eindhoven