Zoek op de site:
Sportspreekuur

Sportspreekuur

Heb je last van een sportblessure? Voor advies, trainingstips en met al je sportmedische vragen kun je terecht bij het gratis sportspreekuur van SFEN.

Het doel van het sportspreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. De sportfysiotherapeut geeft u hierbij een gericht en deskundig advies. Er wordt tijdens het sportspreekuur niet behandeld. Indien nodig kun je voor behandeling of revalidatie direct een afspraak maken bij één van de sportfysiotherapeuten.

Meld u direct aan voor het sportspreekuur of voor sportfysiotherapeutische behandeling bij één van de sportfysiotherapeuten!


 
 
In samenwerking met ELZ (Eerste Lijns Zorg), Fysiotherapie Achtse Barrier, Gezondheidscentrum Achtste Barrier, Medisch centrum Artois, Voetbalvereniging Wodan, Voetbalvereniging Acht en Tennisvereniging Tegenbosch, allen gevestigd in Eindhoven. Lid van het Koninklijke Genootschap Voor Fysiotherapie (KNGF) en Fysiovisie, een vereniging van een selecte groep fysiotherapiepraktijken in Eindhoven en omgeving.

Werkgebied in Eindhoven, Eindhoven Noord; in de wijken Achtse Barrier, Acht, Woenselse Heide, Prinsenjagt, Driehoeksbos, Blixembosch en Vaartbroek.
© Sport Fysiotherapie Eindhoven-Noord | Scipned Beheersysteem | Webdesign Cogem Eindhoven