Zoek op de site:Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving

Hamstring revalidatie


Hamstringrevalidatie is bij SFEN gericht op een zo spoedig mogelijk herstel en sporthervatting na een blessure. Tijdens de revalidatie wordt gekeken naar risicofactoren voor het ontstaan van een hamstringblessure. Deze factoren worden meegenomen tijdens de revalidatie. Tevens wordt er rekening gehouden met de belasting die de hamstring krijgt te verduren binnen de sport die men beoefend.

De revalidatie is o.a. gebaseerd op wetenschappelijke studies van Carl Askling PhD. Onze therapeuten hebben scholing gevolgd van deze wereldwijde autoriteit op het gebied van hamstringletsel en revalidatie.

Carl Askling is onderzoeker en docent aan the Swedish School of Sport and Health Sciences and the Department of Molecular Medicine and Surgery, Karolinska Institutet, Stockholm, Zweden.

 
 
In samenwerking met ELZ (Eerste Lijns Zorg), Fysiotherapie Achtse Barrier, Gezondheidscentrum Achtste Barrier, Medisch centrum Artois, Voetbalvereniging Wodan, Voetbalvereniging Acht en Tennisvereniging Tegenbosch, allen gevestigd in Eindhoven. Lid van het Koninklijke Genootschap Voor Fysiotherapie (KNGF) en Fysiovisie, een vereniging van een selecte groep fysiotherapiepraktijken in Eindhoven en omgeving.

Werkgebied in Eindhoven, Eindhoven Noord; in de wijken Achtse Barrier, Acht, Woenselse Heide, Prinsenjagt, Driehoeksbos, Blixembosch en Vaartbroek.
© Sport Fysiotherapie Eindhoven-Noord | Scipned Beheersysteem | Webdesign Cogem Eindhoven